Rubriky
Aktuality Kronika

Valentýnská oddílovka (14.2.2017)

Jak už prozradil název, tak se v úterý 14. února konala na faře Valentýnská oddílovka. Valentýn a vše kolem něj bylo hlavním tématem, tomu se přizpůsobil jak program, tak i výzdoba 😀 .

Vše začalo společným nástupem a pokřiky. Pak už se naplno rozjel program. První hra se jmenovala „Romeo a Julie“. Romeo měl svázané oči a jeho cílem bylo podle hlasu, který ho volal, Julii chytit. Ta se naopak snažila Romeovi utéct i přesto, že měla svázané nohy. Zároveň však na Romea musela volat.

Po skončení této hry pak nastala hlavní část programu. Děti se rozdělily do dvou skupin. Ty dostaly různé papírky, ze kterých vytvořily text, ve kterém se mohly seznámit s příběhem sv. Valentýna. Následně pak vytvořily scénku. Tato hra měla za úkol hlavně obeznámit děti, proč se tento den slaví. Jinak, scénky moc povedly!!! 😉

Další hra neměla s Valentýnem nic společného. Děti dostaly papírky, do nichž psaly odpovědi na otázky, které souvisely s rokem 2016. Pro nás vedoucí je důležité vědět, jak se jim třeba líbilo na táboře, kterého vedoucí mají nejradši, anebo kterou hru už by si třeba nikdy nechtěly zahrát.

Nakonec jsme si zazpívali v doprovodu ukulele. Celé završení oddílovky proběhlo tak, že jsme se společně chytli za ruce, zazpívali Večerku a rozloučili se.

Fotky z této oddílovky najdete naValentýnská oddílovka 2017

Děkujeme všem světluškám, vlčatům, skautům a skautkám, kteří se zúčastnili 🙂

Vaši vedoucí